Bokio lön – Recension 2024
3.3

Bokio lön – Recension 2024

Enkelt och modernt löneprogram

Bokio lön är ett enkelt, användarvänligt, relativt nytt löneprogram på marknaden. Programmet besitter flera automatiserade funktioner som har i syfte att effektivisera löneprocessen.

Fördelar
  • Enkelt och användarvänligt
  • Gratis testperiod
  • Integrerat bankkonto
Nackdelar
  • Saknar en del funktioner som andra aktörer på marknaden erbjuder
  • Saknar telefonsupport
  • Relativt nytt system (inte hunnit utvecklats så mycket)

Bokio lön är ett enkelt, användarvänligt, relativt nytt löneprogram på marknaden. Programmet besitter flera automatiserade funktioner som har i syfte att effektivisera löneprocessen. De erbjuder allt du behöver för att kunna hantera dina medarbetares löner. Exempelvis så gör de automatiska beräkningar av lön, semester, sjukersättning, skatt och mycket mer. Så att du själv ska slippa hålla koll och hantera detta manuellt. 

bokio lon

Bokio lön har även ett bokföringsprogram som du kan integrera till, på så sätt kan du i samma veva som du betalar ut löner, bokföra utbetalningarna helt automatiskt. Mindre dubbeljobb för dig. Dessutom så skapas arbetsgivardeklarationer på individnivå automatiskt som du sedan skickar in till skatteverket varje månad, och Bokio lön håller sig givetvis alltid uppdaterade när det gäller regler och skattetabeller.

De erbjuder möjligheten att integrera bankkonto, bankgiro och företagskort direkt i Bokio. På så sätt samlar du allt på ett och samma ställe. Till skillnad från en traditionell bank så slipper du transaktionskostnader och övriga avgifter, de är enkelt att komma igång och helt digitalt. Bokio erbjuder support via kontaktformulär via mail samt chatt, de saknar tyvärr möjligheten att ringa in.

Bokio lön är ett enkelt och användarvänligt lönesystem som är relativt nytt på marknaden. De har de grundläggande funktionerna du behöver för att smidigt betala ut dina medarbetares löner.
4.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
3.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg