Bokio bokföring – Recension 2023
3.3

Bokio bokföring – Recension 2023

Automatiserat bokföringsprogram med AI - Passar perfekt för småföretag

Ett gratis automatiserat bokföringsprogram som är anpassat efter småföretagare. Programmet innehåller allt du behöver: färdiga bokföringsmallar, automatiserade rapporter, momsdeklarationer och bokslut. Programmet har ännu fler smidiga och smarta funktioner som både underlättar och effektiviserar din löpande bokföring.

Fördelar
  • Väldigt användarvänligt
  • Perfekt för småföretagare
  • Billiga och prisvärda abonnemang
  • Molbaserat – Få tillgång till systemet vart du än befinner dig
  • Smart kontering och bankkoppling
  • Faktura och löneprogram ingår i Premium
Nackdelar
  • Saknar anpassningsbarhet
  • Har inte de mer avancerade funktionerna
  • Kräver internetuppkoppling
  • Saknar telefonsupport

Bokio Bokföring är ett molnbaserat, svenskgrundat företag från 2014 som erbjuder ett grymt helhetspaket där både bokföring, faktura- och lönehantering är inkluderat. Grundpaketet är dessutom helt gratis, det finns dock möjligheten att utöka och få tillgång till ännu fler smarta funktioner, dock mot en kostnad.

Bokio Bokföring erbjuder ett digitalt och automatiserat bokföringssystem som besitter artificiell intelligens. Du laddar upp dina kvitton och fakturor direkt in i Bokio eller via den smidiga appen i telefonen. Bokio sköter sedan bokföringen helt automatiskt och det enda du behöver göra är att godkänna med ett enkelt knapptryck. På så sätt slipper du pappersarbetet och effektiviserar den löpande bokföringen så att du istället kan lägga ner tid på att vårda om din verksamhet. Du kan dessutom med Bokios diagram kontrollera hur det går för företaget i realtid.

Det finns även möjlighet att köpa till någon av Bokios tilläggstjänster. Exempelvis kan du få en prioriterad bokföringssupport för 100 kr i månaden, där du får svar på dina frågor inom 24 timmar. Du kan också från 500 kr/mån få tillgång till Bokios tilläggstjänst Partner där du får en personlig bokföringsexpert som hanterar arbetet åt dig. Gällande exakt kostnad får du kontakta Bokio och be om en offertfrågan

Bokio Bokföring erbjuder en kostnadsfri kom-igång-guide för nybörjare där de går igenom grunderna i programmet. Det finns dessutom en del självhjälps-guider om både Bokio som program och om bokföring. Om du skulle stöta på tekniska problem kan du alltid kontakta deras support via mail. Om du har planen premium får du även tillgång till produktsupport, där du kan ställa frågor gällande t.ex. Hur vissa funktioner funkar. Om du har prioriterad support går du före i supportkön och kan dessutom skriva in via livechatten.

Ett gratis automatiserat bokföringsprogram som besitter artificiell intelligens och smarta funktioner. Molnbaserat system som både effektiviserar och underlättar bokföringen.

5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
2.0
Anpassningsbarhet
3.3 Totalt betyg