Bokadirekt Bokningssystem – Recension 2024
4.3

Bokadirekt Bokningssystem – Recension 2024

Det mest populära bokningssystemet inom skönhet och hälsa

Fördelar
  • Populärt system med många nöjda användare
  • Anpassat för företag inom skönhet och hälsa
  • Funktion för att lämna recensioner
  • Enkelt och användarvänligt
Nackdelar
  • Passar bäst för mindre verksamheter
  • Ingen telefonsupport
  • Drastiska prishöjningar -Kan komma att bli dyrt

Bokadirekts bokningssystem är ett av det mest populära och mest använda systemet i Sverige inom skönhet och hälsa. Systemet hjälper dig att ta emot och hantera dina bokningar -både via dator och telefon. Med Bokadirekt är du tillgänglig för att ta emot bokningar dygnet runt, du slipper hantera bokningar via telefon då dina kunder sköter detta smidigt själva på hemsidsn eller i bokadirekt-appen. Du kan givetvis sätta upp begränsningar för när du är bokningsbar samt för hur nära inpå en av- eller ombokning kan ske.

Med Bokadirekts bokningssystem så ingår en sömlös integration för onlinebetalning. Du kan locka fler nya kunder genom att erbjuda olika typer av betalsätt.Om du önskar kunna ta emot betalningar på plats erbjuder Bokadirekt en kortterminal som är integrerad till själva bokningssystemet. Bokadirekt erbjuder även möjligheten för dina kunder att lämna recensioner efter genomförda besök. Dessa recensioner har du sedan möjligheten att visa upp på din bokningssida, vilket i sin tur kan medföra att fler nya potentiella kunder bokar in en tid hos dig.  

Fyll de sista luckorna i din kalender med Bokadirekts smarta marknadsföringsfunktion, där du därigenom smidigt kan kommunicera med dina kunder genom både mail och sms-utskick. Om du aktiverar funktionen för magnetbokningar kan din kalender fyllas i på nolltid tack vare direktanslutningen till de tidigare bokningarna. På så sätt slipper du tomma luckor i din kalender. I bokningssystemet har du även möjlighet att ta ut både statistik och rapporter som du kan skicka vidare för bokföring. 

Bokadirekt erbjuder de mest populära bokningssystemet inom skönhet och hälsa i Sverige. De har många smidiga funktioner som underlättar hela din bokningsprocess -Från bokning, till betalning till recensioner.
5.0
Användarvänlighet
4.0
Utbud av funktioner
4.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
4.3 Totalt betyg