Boka365 bokningssystem – Recension 2024
3.8

Boka365 bokningssystem – Recension 2024

Enkelt bokningssystem utan uppsägning- eller bindningstid

Boka365 är ett användarvänligt bokningssystem som ger dig en tydlig överblick över din kundbas samtidigt som dina kunder får enkel åtkomst till bokningar. De som gör Boka365 unikt är att de ej har någon uppsägning- eller bindningstid

Fördelar
  • Utan uppsägning- eller bindningstid
  • Enkelt gränssnitt
  • Gratis testperiod
  • Svensk support
Nackdelar
  • Ingen mobilapp
  • Endast support via mail
  • SMS-funktionen kostar extra

Boka365 är ett användarvänligt bokningssystem som ger dig en tydlig överblick över din kundbas samtidigt som dina kunder får enkel åtkomst till bokningar. De som gör Boka365 unikt är att de ej har någon uppsägning- eller bindningstid, vilket gör att du enkelt kan testa och använda bokningssystemet  i lugn och ro utan att känna dig uppkopplad och låst. Du kan avsluta när du vill. Beroende på era behov kan du koppla på flera olika kalendrar med olika bokningsbara tider, öppettider, låsta perioder osv. 

Med Boka365 bokningssystem kan dina kunder smidigt och enkelt boka tjänster via webben. Du kan även ge dina kunder personliga kundinloggningar och ge dem åtkomst till “mina sidor” för att se kunduppgifter, bokningar m.m. Bokningssystemet kan också skicka ut meddelanden via både e-post och SMS till dina kunder vid ex. Bekräftelser, påminnelser, ombokningar eller avbokningar. SMS-funktionen är dock en tilläggstjänst som kostar extra. Administratörer har möjligheten att prenumerera på en kalender för att kunna synkronisera aktiviteter och bokningar till telefonen, surfplattan eller datorn. 

I Boka365 kontrollpanel kan du enkelt hantera bokningsbara tjänster och resurser samt flexibla öppettider, ex. Kan du lägga in avvikande öppettider på ex helgdagar. Sätt ett fast eller flexpris för dina privata och/eller företagskunder, ex. Pris per bokning, pris per tidsintervall m.m. Du kan ta betalt direkt genom bokningssystemet med kort, de har stöd för payson och paypal. Bokningssidan är anpassad för både mobil, surfplatta och dator vilket gör att kunderna smidigt kan nå den från valfri enhet. Sidan kan anpassas utefter vem du vill ska ha åtkomst till den, antingen sätter man den som öppen så att alla har tillgång eller så låser du den. Du delger då de kunder som ska ha åtkomst till kalendern en hemlig länk.

Boka365 bokningssystem – Recension 2024 Details

Plattform
Support
Länder
Språk
Enheter
Etablerades
Boka365 är ett enkelt bokningssystem utan uppsägning- eller bindningstid. Systemet ger dig en god överblick över din kundbas och gör det enkelt för dina kunder att boka in sig i din kalender.
5.0
Användarvänlighet
3.0
Utbud av funktioner
3.0
Support & service
4.0
Anpassningsbarhet
3.8 Totalt betyg